Нова версія NHealth для заключення декларацій з пацієнтами — Серпень 2018


Добрий день, шановні користувачі МІС NHealth!

20 серпня вийшов новий реліз nHealth для роботи у eHealth, у нього увійшли такі доопрацювання:
— доданий функціонал контрактів з НСЗУ;
— доданий функціонал звітів по капітації;
— розширений функціонал створення/оновлення підрозділів (розклад роботи);
— додана карта для зручності вибору місцерозташування підрозділу;
— розширений перелік валідацій при укладенні декларацій;
— захист від натискання подвійного кліку.

 

А тепер більш детально про ці розробки.

Функціонал контрактів: на даний момент контракти з НСЗУ укладаються на папері, але у майбутньому, навіть ті контракти, що були укладені на папері, будуть переукладатись через функціонал МІС. Про процедуру укладання контракту записаний відеоролик, який рекомендую до перегляду.

 

 

Функціонал звітів по кавітації: цей звіт буде формуватися автоматично, його можна подивитись у закладці «Звіти по капітації». Перейшовши у цю закладку ви побачите звіт по деклараціях пацієнтів, що розділені по віку.

 

Функціонал створення/оновлення підрозділів: у функціонал підрозділів був доданий розклад роботи підрозділів.
Для того, щоб додати розклад роботи підрозділа заходимо у перелік підрозділів, натискаємо детально і обираємо «Оновити дані». Після цього натискаємо «Додати до режиму роботи». У вікні, що відкрилося, обираємо день тижня, який хочемо додати. Увага, якщо підрозділ працює, наприклад, у понеділок з 8 до 12, а потім з 14 до 19, то необхідно додати понеділок з часом роботи з 8 до 12 години, а потім ще раз додати понеділок і вказати години роботи з 14 до 19. Для вибору часу, необхідно натиснути на годинник, виставити години роботи, а потім клікнути повз віконце з годинами роботи.

 

Окрім цього у підрозділах була додана карта, щоб можна було не вводити координати в ручному режимі, а знайти підрозділ на карті та встановити на нього мітку, після чого поле з координатами заповнюється автоматично.

 

 

Також були додані додаткові валідації при заповненні декларацій. Тепер більше полів перевіряються при заповненні, що призведе до того, що буде виникати менше помилок при укладанні декларацій. Окрім цього був зроблений захист від подвійного кліка, що також приводить до зменшення кількості помилок. Увага, є імовірність отримати помилку при укладанні декларації, якщо ви заповнили дані, підтвердили дані, а потім замість накладання ЕЦП повернулись на крок назад і знову підтвердили дані.

Дякую за увагу!