Звіти по укладеним деклараціям — Вересень 2018


Добрий день, шановні користувачі МІС NHealth!

Ось і вийшов довгоочікуваний реліз, у якому з’явилась можливість переглядати звіт по укладеним деклараціям у розрізі по віковим категоріям. Слід зауважити, що в залежності від посади (керівник/адміністратор чи лікар), форма звіту буде відрізнятись. Лікар бачить звіт у розрізі по віковим категоріям тільки по своїм укладеним деклараціям; керівник/адміністратор бачать по всьому закладу, а саме звіт по загальній кількості декларацій закладу, звіт по підрозділам, а також звіт по лікарям.  Даний звіт будується один раз на добу, зранку кожного дня ви можете подивитись звіт станом на вечір попереднього дня. Використовуючи дані цього звіту, ви можете подати дані до НСЗУ (насправді, ви можете перевірити чи правильно НСЗУ монетизували активні декларації).

Для того, щоб подивитись звіт, потрібно зайти у свій обліковий запис і перейти у закладку «Звіти МІС». Ось такий звіт бачить керівник чи адміністратор: спочатку дані по загальній кількості декларацій, потім по підрозділах, а потім по лікарях.

А ось такий звіт бачить лікар:

Дякую за увагу. Вихід наступного релізу заплановано (орієнтовно) на 8 жовтня. У ньому буде оновлено функціонал для укладення декларацій, а також буде можливість зберігати декларації як чорнетки, щоб у майбутньому можна було повернутися до декларації та внести зміни при необхідності, а також буде можливо роздрукувати збережену форму декларації. Окрім цього будуть додані додаткові перевірки правильності заповнення полів.