Нова версія «NHealth 4.11.151 — березень 2019


Шановні користувачі програми Здоров’я нації!

На початку березня вийшла нова версія програми — 4.11.151. До неї увійшли наступні доопрацювання:

1. Виправлена помилка у формі запису первинного пацієнта.

Перехід з вікна Діагнози у обраний курс лікування.

Також вийшов функціонал адміністративного модулю по аптекам — для реєстрації аптек, підрозділів, працівників та укладання договорів між аптеками та НСЗУ.

А тепер  більш детально про ці доопрацювання та виправлення.

1. Була виправлена помилка у формі запису первинного пацієнта. Нагадаю, для налаштування цієї форми потрібно увійти у Налаштування (шестерня у правому верхньому куті) – Картки пацієнтів – Картка пацієнта і там обрати поля, які будуть обов’язковими для заповнення під час запису первинного пацієнта. У попередній версії, коли поле Мобільний телефон відмічали як обов’язкове неможливо було записати первинного пацієнта, форма не пропускала телефонний номер і доводилось вимикати обов’язковість цього поля у налаштуваннях. Тепер можна зробити це поле обов’язковим, форма запису буде працювати коректно.

2. Якщо пацієнт лікувався у декількох лікарів у клініці (або декілька разів у одного лікаря), то при постановці діагнозу у вікні Діагнози відображається декілька діагнозів. Було зроблене доопрацюваня, що при виборі певного діагнозу у цьому списку і натисканні на кнопку Курс лікування, користувач автоматично потрапляє у курс лікування саме по цьому діагнозу. А раніше при натисканні на курс лікування користувач потрапляв у останній курс лікування, післе чого доводилось переміщуватись між курсами лікування до потрібного шляхом натискання на стрілочки.

3. Функціонал для реєстрації аптек, підрозділів, працівників аптек та укладання договорів з НСЗУ:

Можна переглянути роліки з реєстрації аптек, підрозділів та співробітників та укладання договорів між аптечним закладом та НСЗУ:

реєстрація аптеки: https://www.youtube.com/watch?v=cLtzjZhdzN8&t=8s

реєстрація підрозділів та співробітників: https://www.youtube.com/watch?v=zm6S01vRPJ4

укладання договору між АЗ та НСЗУ: https://www.youtube.com/watch?v=a_WzcTwMx3s

Дякую за увагу!