Нова версія NHealth 4.11.179 — червень 2019


зміни у версії 4.11.181>>

  

Доброго дня, шановні користувачі програми «Здоров’я нації».

 

Вийшов червневий реліз, у який увійшли наступні доопрацювання:

nHealth — Разработка #5675: замінити форми в модулі Звітність
nHealth — Разработка #5923: Передплати для відвідувань
Разработка #6360: Доопрацювання по смс
Разработка #6413: Списання матеріалів за різними цінами є недоступним
Кастомізовані — Разработка #6415: Прибрати можливість бачити зведений звіт пацієнта лікарям
Доработка #6380: Дрібні доопрацювання + юзабіліті
nHealth — Поддержка #6390: Форми звітності для первинної ланки
nHealth — Анализ/подготовка #5730: Не працює форма звітності — Благотвір
В плане #6351: Навигаційна панель ЗФ/НХ

А теперь детальніше про ці доопрацювання:

Замінити форми у модулі Звітність: в модуль звітність були додані наступні форми: форма 112/0, форма 063, форма 063-2\о, форма 028/о, форма 079/о, форма 064/о, форма074/о, форма 086-1/о.

Передплати для відвідувань: була додана послуга Передплати. Для користування ними зайдемо у Довідники, потім перейдемо у закладку Картки пацієнтів, а потім переходимо у підзакладку Передплата. Створюємо новий тип передплати, для цього натискаємо «Додати новий запис». Обираємо тип: місяць, квартал, півроку чи рік. Зазначаємо, скільки відідин на місяць дозволяється за передплатою. Зазначаємо вартість передплати, а також додаємо процедури, на які розповсюджується дія передплати. Для цього починаємо набирати назву процедур из клавіатури у відповідному полі, вона підтягується, а вам необхідно натиснути на кнопку «+». Зберігаємо запис про новий тип передплати. Після цього, щоб зазначити, що у пацієнта є передплата, перейдемо до меню Пацієнти та зайдемо у картку пацієнта. Там обираємо четверту закладку «Передплати» і додаємо створений раніше тип передплати, обравши його з випадаючого меню і натиснувши на кнопку «+». При цьому заповнюються поля «дата сстворення», «діє з», «діє до». Хочеться звернути увагу, що нижче вказуються всі абонементи, що є у пацієнта, тобто одночасно у пацієнта може бути декілька передплат. З правого боку також вказуються дати відвідин, коли використовувалась передплата. Для того, аби пацієнт скористався передплатою, в органайзері завдань на записі пацієнта на прийом до лікаря необхідно натиснути на кнопку, що пацієнт вийшов від лікаря (чоловічок зі стрілкою вгору). При натисканні цієї кнопки з‘являється вікно з пропозицією скористатись передплатою. Підтверджуємо використання передплати, з’явиться повыдомлення про те, що передплата була застосована. При цьому кількість візитів за передплатою зменшиться на одну.










Доопрацювання по смс: було зроблено доопрацювання, що було пов’язано з тим, що програма неправильно рахувала кількість смс для надсилання у Масовій розсилці при використанні фільтрів. При викорстанні фільтру відвідин, у разі, якщо пацієнт за вказаний проміжок часу був, наприклад, 5 разів, то у віконці кількість смс для надсилання показувало 5 смс, але при надсиланні повідомлень пацієнту приходила тільки одна смска. у зв’язку з цим не було можливості порахувати, скільки смс має бути надіслано і було важко спланувати, на яку суму потрібно поповнити баланс смс. Т епер ця помилка виправлена, в кількості смс для надсилання буде відображатись 1 смска, навіть якщо пацієнт був 5 разів за вказаний в інтералі період. Окрім того було додано додаткове поле у фільтрі за віком пацієнта «від» та «до», а не тільки «від»як було у попередній версії.





Списання матеріалів за різними цінами є недоступним: у модулі Склад була виправлена помилка, коли матеріали заходили на склад за різними цінами і в наявності було 5 одиниць матеріалу за ціною1, 10 одиниць за ціною2 і т.д. При списанні береться максимальна ціна, наприклад, ціна1. Якщо для списання не вистачало матеріалу за ціною1, то замість того, щоб брати для списання той самий матеріал за ціною2, программа відображала, що на складі недостатньо матеріалу для списання і не дозволяла списати матеріали. Ця помилка була виправлена, тепер матеріали списуються декількома партіями від найдорожчої до найдешевшої.





Прибрати можливість бачити зведений звіт пацієнта лікарям: було зроблено доопрацювання, яке дозволяє прибрати відображення зведеного звіту у лікарів, щоб вони не могли бачити фінансову історію пацієнта. Для цього заходимо під директорським обліковим записом в Довідники -> Адміністратор системи, там обираємо обліковий запис, на якому хочемо вимкнути цю можливість, обираємо закладку Права, а там заходимо в АРМ лікаря і прибираємо галочку з пункту «Показувати фінансову історію пацієнтів».


Дрібні доопрацювання: при вході в програму при введенні пароля у разі, якщо включена клавіша Caps Lock з’являється попередження, що введення відбувається у верхньому регістрі. Також був виправлений запис на прийом при натисканні на кнопку «+» — тепер ця кнопка ставить запис на поточний час. Крім того були додані посилання на наші сторінки у фейсбуці, на сайт, на наш канал у телеграмі та ютубі.


Формы звітності для первиної ланки: були додані форми 039 (оновлена) і 074. Для їх роздруку заходимо в модуль Звітність і там переходимо в закладку Відомості. Для друку форми 074 натискаємо на «Реєстрація», для друку форми 039 натискаємо на «Відвідування». Також була додана форма 064/о (журнал обліку профілактичної вакцинації).


Була виправлена проблема з друком форми 039 в модулі Звітність закладка Відомості. При накопиченні великої кількості інформації відбувався збій, що викликало помилку. Тепер ця проблема усунена.

Навігаційна панель: в органайзері завдань з правого боку є навігаційна панель, де показуються іменинники. У разі, якщо картка пацієнта була додана в архів, він все одно відображався в списку іменинників. Після доопрацювання пацієнти, картки яких додані в архів у списку іменинників в навігаційній панелі не відображаються, смски таким пацієнтам не будуть надсилатись.





Дякую за увагу!