Інтеграція МІС «Здоров’я нації» з ЛІС «My Lab».


Інтеграція МІС «Здоров’я нації» з ЛІС «My Lab».

Тепер клієнти, у яких є Здоров’я нації і My Lab можуть працювати в одній програмі. Для цього переходимо у меню «Пацієнти», обираємо потрібного пацієнта і в переліку типів карток обираємо Лабораторно-інструментальна діагностика.

Натисканням на клавішу «Оновити» можна побачити всі направлення на дослідження, що були виписані пацієнту.

 

 

 

 

Натисканням на кнопку з «+» у правій панелі можна додавати нове направлення. У формі нового направлення потрібно вказати ПІБ лікаря, що виписує направлення, обрати потрібну лабораторію, до якої виписується направлення. Після натискання кнопки «Оновити», отримуємо перелік всіх доступних досліджень в обраній лабораторії. Послугу можна знайти за назвою послуги або артикульним номером у полі «Пошук послуги».

 

 

 

 

Знайшовши потрібну послугу перетягуємо її у нижню частину форми направлення. Після того, як всі необхідні дослідження були додані – натискаємо кнопку «Додати». Як результат – нове направлення на дослідження з’являється у переліку направлень.

Статуси направлень: Нове, Направлене, Обробляється, Отримане, Готове, Скасоване.

Для того, щоб перевести направлення у лабораторію, треба обрати направлення у статусі Нове і натиснути Підтвердити. Направлення змінить статус з Нове на Направлене.

Після того як направлення буде оброблене в лабораторії, стануть доступними результати досліджень. Двічі натискаємо на оброблене направлення, потрапляємо у вікно з результатами. Якщо послуг було декілька, то обираємо ту, що хочемо подивитись, натиснувши на неї один раз лівою кнопкою миші.

Обране дослідження підсвічується синім кольором. Зеленим кольором підсвічуються виконані дослідження, червоним – ті, що ще не були виконані (у випадку, якщо такі є, у переліку направлень статус такого дослідження буде, наприклад, 66% (якщо виконано 2 з 3 послуг у рамках цього направлення)). Якщо якийсь показник перевищує норму – цей показник буде підсвічений червоним кольором. Якщо у межах норми – чорним. У разі, якщо у рамках дослідження є блок з медіанами – натискаємо на цей блок, що розкриє детальний блок опису медіан.