Збільшення функціоналу nHealth


 

У функціонал Здоров’я нації (nHealth) було проведено ряд оновлень для покращення роботи в середині медичної інформаційної системи.

Стала можливим виписка направлень лікарями первинної та вторинної медичної допомоги. Додалося відповідне меню взаємодії з ними. Під час створення «Направлення» потрібно вказати релевантні епізоди, стани та допоміжну інформацію, таку як інструкція для пацієнта чи для лікаря приймаючого МЗ.

Було проведено розширення видів та типів взаємодії включно зі стаціонаром. Такими як: дані, стани обстеження, процедури взаємодії та діагностичні звіти кожне з яких має свій власний етап заповнення.

Був доданий каталог послуг та процедур у функціонал взаємодії. З можливістю введення результатів процедури, її коду, нотатків на направлення.

Створений функціонал для можливості надання доступу до епізоду пацієнта іншому лікареві. Або за «Унікальним ідентифікатором лікаря» або за допомогою «П.І.Б.» Для отримання доступу іншому лікареві залишається лише знайти пацієнта в пошуку.

Стала доступною можливість роботи з неідентифікованими персонами. Для них так само створюється картка пацієнта, але зі спеціальним ідентифікатором закладу охорони здоров’я, що дає змогу надалі уточнювати дані.